"Ro i hovedet"

Kursus i                                                                                                              stress håndtering

"Ro i hovedet" 2 dages kursus for stressramte

Ajourlife tilbyder nu et kursus for dig som enten er stress ramt eller er vil forebygge at havne i den samme situation igen.

Ajourlife tilbyder dig, et kursusforløb med velafprøvede enkle fysiske øvelser og metoder, så du nemmere kan takle din hverdag uden stress – og få ro i hovedet.

Du skal bl.a. arbejde med:

• Meditation, yoga og forskellige afspændingsøvelser

• Mindfull walking – sanse øvelser

• Naturen som middel til at finde ro

• Korte oplæg bl.a. ”10 gode stressråd”, ”Anti-stress mad”

 • Positiv tænkning • Fordybelse/refleksion/nærvær

• Logbog

Hvem kan deltage: Alle, som enten er, eller har været stressramt og ønsker at få mere ro i hverdagen. Det kræver ingen forudsætning for at deltage i de forskellige øvelser – kun lysten til at give dig selv en god oplevelse. Målet er, at give dig stuktur og helt enkle og brugbare redskaber med hjem, som du kan arbejde videre med – og derved nemmere takle din hverdag og reducere din stress.

Primært fokus er på fysiske øvelser, hvor du også er ude og opleve, hvordan naturen og vejret kan hjælpe dig til at finde roen. Se hele programmet under fanen "Indhold".

De enkelte øvelser/metoder er velafprøvede og bliver brugt af flere stress kliniker. 

Sted: Tikøb B&B, Fredensborgvej 9, 3080 Tikøb - hvis du kommer langvejs fra, er der mulighed for overnatning.

Nye kurser til foråret 2021 følgende datoer:

lørdag 13. og søndag 14. marts 2021

lørdag 10. og søndag 11. april 2021

tirsdag 20. og onsdag 21. april 2021

torsdag 13. og fredag 14. maj 2021

Tidspunkt: begge dage fra kl. 9 -  ca.15  Antal: max. 5

Pris: 1490,- kr. Kurset gennemføres ved min. 4 tilmeldte. Oplys hvilke datoer ved tilmelding samt om du ønsker overnatning (tillægges kursusprisen). Se mere om overnatning på www.tikobbedandbreakfast.dk

Depositum på 500,- kr. betales ved tilmelding på konto: 5064-1546911. Restbeløb betales senest 14 dage før kurset. Tilmeldingen er bindende.

Du får - Undervisning og vejledning i alle øvelser, logbog, kursusmateriale. Simple og praktiske redskaber som du kan arbejde videre med. Hvis der er behov for en opfølgnings samtale efter kurset er der mulighed for det - men ikke mindst, får du mere ro og overskud i din hverdag.

Praktisk info - Tag tøj med, som er behageligt og som du kan bevæge dig i. Et par tykke sokker, varmt tøj og fodtøj til at gå og være ude i. En lille rygsæk til at medbringe dine ting på vores vandreture. Der vil være fri kaffe/the under hele kursus forløbet. Frokost kan medbringes eller der er mulighed for at købe noget ind i Spar købmanden, på den anden side af vejen. 

Hvis du har behov, vil der være mulighed for at lave en aftale om en personlig opfølgning på kurset. Opfølgningen kan enten være skriftlig på mail eller pr. telefon (max. 20 min.) Målet med opfølgningen er, at fastholde dig i dine nye, gode vaner og få en snak om, hvordan det er gået, og om der er noget du kan justere på.

Underviser: Janet Bendixsen Psykomotorisk Terapeut, Coach og Positiv psykologivejleder.

Jeg har undervist i over 20 år både inden for det offentlige og private arbejdsmarked og har lang erfaring med at støtte og vejlede mennesker, så de finder ind til egne ressourcer og muligheder. Er blevet rask efter en længerevarende sygdomsperiode med stress, hvor jeg bl.a. brugte de teknikker og metoder som bliver brugt i "Ro i hovedet".