Lidt om Ajourlife

Jeg startede Ajourlife i januar 2019. 

Til daglig driver jeg www.tikobbedandbreakfast.dk som jeg startede i januar 2016. Det er efterhånden så godt kørerende, at jeg har fået overskud til at kaste mig over et nye projekter, da jeg har tid til andet i lavsæsonen. 

 

Ideen til kursus for stress ramte..

Jeg har været stress ramt for 7 år siden og var sygemeldt i en længere periode. Det var en frygtelig oplevelse og jeg svor, at jeg aldrig ville derhen igen. Derfor besluttede jeg mig at uddanne mig yderligere, således at jeg kunne give min viden og erfaring videre, hvordan jeg kom ud af mit stress. Ud over min uddannelse som afspændingspædagog, som jeg har undervist i over 20 år, tog jeg i hhv. 2014/16 en uddannelse i coaching og efterfølgende uddannede jeg mig til positiv psykologi vejleder. Det har givet mig stor viden og redskaber til at komme videre ud af mit stress forløb og idag kan jeg navigere i alle situationer, hvor jeg tidligere var nød til at kapitulere og ikke i stand til at håndtere en stresset situation. 

Dette vil jeg gerne give videre til andre, da jeg oplever at Stress er blevet en folkesygsom og desværre en af de,  som vi ikke får udryddet, da samfundet er i en sådan udvikling som ikke er set før, og hvor vi mennesker ikke er i stand til at følge med. Derfor er min holdning, at vi skal udrustes med simple og effektive metoder som gør, at vi kan håndtere en stresset hverdag = "Få ro i hovedet"

 

Hvorfor forflytningskurser?

I min tid som underviser på Social- og Sundhedsskolen, var min "kæphest" at få eleverne til at forstå vigtigheden af, at arbejde forebyggende. Efter min mening er forflytning en kunstart og man bliver aldrig færdig med at lærer dette, da der findes ligeså mange forskellige situationer og mennesker og derfor er der aldrig to situationer der er ens. 

Det jeg tilbyder i mine kurser er de grundlæggende principper i "ergonomisk forflytning"

Lidt om mig: 

Jeg er uddannet afspændingspædagog og social- og sundhedsassistent. Har undervist i 10 år indenfor ergonomi og forflytning både på Social- og sundhedsskolen og AMU-kurser. Har løbende efteruddannet mig bl.a. i Per Halvor Lundes forflytningsteknik.