Ergonomisk forflytningskursus

”Hvordan kan det være at vi nærmest ingen undervisning får i forflytning på social- og sundhedsuddannelsen? ...det er jo noget vi skal bruge hver dag og mange gange”

Denne udtalelse hørte jeg tit fra mine elever, da jeg underviste på en af de sundhedsfaglige skoler.

 

Desværre har undervisningsministeriet bestemt, at forflytning ikke er et fag som skal prioriteres i de nye sundhedsuddannelser, hvilket jeg mener, er en skam. Som eleven udtaler – så er det netop noget, som plejepersonalet skal kunne udføre etisk og fysisk korrekt, hver eneste dag.

Jeg vil gerne hjælpe jeres plejepersonale til at huske vigtigheden i ”hvad god forflytning er i en travl hverdag” og samtidig blive bedre og mere fortrolige med forflytning – og derved..

 forhindre arbejdsskader

 få gladere borgere

 spare tid (penge) og forbedre plejen

Jeg tilbyder ”ergonomisk forflytningskursus i de grundlæggende færdigheder i det daglige arbejde”.

Kurserne kan tilrettelægges efter jeres behov og kan have en varighed fra 6 timer til 3 dage. Jeg kommer også gerne ud på konsulent basis, hvis der er brug for individuel vejledning, ved svære forflytninger samt laver opfølgende kursusdag.

Hvorfor vælge mit kursus? – Jeg har stået ”ude i felten” og ved hvad der kræves. Jeg ved, hvor faldgrubberne er, ved hvad borgeren ønsker og ved, at det også kræver tålmodighed, mod og motivation at ændre noget. Gør noget godt for jeres personale… kontakt mig på tlf. 20481207 eller på ajourlife@gmail.com for mere info.